diumenge, 12 d’agost del 2012

Setmana 9: Una bona setmana

Una altra setmana de kilometres i que sobre el paper semblava dura, pero finalment no m'ho ha resultat tant com em pensava. Tot i aixi, molt kilometres i récord personal setmanal.

Total setmana: 81,04km en 8h 40min amb una FC mitja de 162ppm i 7.642 calories cremades.

Dilluns començava amb 60CC comode a Sitges. Aiguadolç-Terramar i tornar donant una volta per complir la hora. Ritme lent ja que venia de un diumenge carregadet. Va se un entreno que vaig començar i acabar amb la Marta i en la que vam passar força calor tot i sortir cuasi a les 9 de la nit.

Dimarts madrugón i cap al Parc Natural del Garraf a fer l'entreno establert. Tocaven els 20' d'escalfament i llavors 30' a ritme comode, 20' a bon ritme i 20' a ritme fort, mes els 20' de refredament. En total, entreno de quasi 2h camuflat en ritmes, pero que a mi personalment se'm va fer durissim. Recordava el Garraf molt mes plà del que realment és, i vaig patir bastant amb les pujades i les baixades. Jo sempre ho he passat pitjor pujant que baixant, però ara prefereixo pujar tot i que se'm disparin les pulsacions. A les baixades en terreny muntanyós ho passo fatal mirant a terra aviam on fico els peus per tal de no torçar-me el tormell. Ja que en els ultims 15 dies hem tingut alguna torçadeta sense importància. Es per això que he decidit que ja toca començar a fer la majoria d'entrenaments sobre asfalt; patirem dels genolls, pero millorare en ritmes i en tormells. De l'excursioneta pel Garraf en vam treure 17km, bones olors i els ritmes que esperava, per sota de 6 els 20' forts i a 6 els 20 comodes. Bé, content.

Dimecres entreno grupal a la Carretera de les Aigues. Era un entreno que sobre el paper anava a ser durillo durillo, 20 d'escalfament i 2 blocs de 8 series de 500m a tope i el refredament. Vaig treure el primer bloc de series. Les dues primeres, amb la flipada inicial, a 4min/km, les altres 6 del primer bloc les tenia que baixar perque sino d'allà no en sortiem vius. A 4:20min/km aproximadament. Del segon bloc els ritmes una mica mes lents, totes sobre 4:25min/km. MOLT content per l'entreno. Perque havia anat bé, perquè la Marta que també va venir també va treure un bon entreno, perquè se'ns va fer de nit...en fi, molt content.

Dijous 90 comodes que els vaig fer a Can Boix (Peramola). Pel mati amb la Marta vam anar a estudiar la possible ruta que podia fer per la tarda i amb el cotxe vam anar a tombar pels voltants de Can Boix. Va sortir una ruta molt xula, pero molt exigent. Can Boix-Peramola-Nuncarga-Tragó-Oliana-Presa del Pantà d'Oliana i tornada en pujada a Can Boix. Van sortir 14.5km molt entretinguts a l'Alt Urgell. Després un bon sopar dels de Can Boix.

Divendres vaig fer també a Peramola l'entreno que tenia previst per dissabte. 60 de CC amb la Marta de Can Boix. Vam anar des de Can Boix fins a Castell-Llebre a un ritme molt tranquilet.

Ja avui diumenge teniem el entreno de la voluntad. 2 hores de CC que han anat molt millor del que em pensava. Ja desde Sant Just, he anat a buscar la Diagonal i fins que fes 1h i mitja volta. He arribat fins a carrer Bailén i tornada. A ritme de 6min/km, 20kilometres. Amb molt bones sensacions. Amb un petit problema, beure aigua corrents, se'm fa difícil a l'estomac. Seguirem entrenant-ho.

La setmana que vé tranquileta, per encarar l'ultim mes de preparació a tope.

Bona setmana a tots!!

2 comentaris:

  1. Estas como una moto Segarra! Desde luego hace unos meses no esperaba para nada que acumulases tanto kms.. chapó!

    ResponElimina